Logg på

Funksjoner

Annet

broen

Chat » Broen

Problemer på chatten

09/03/2017 16:32 Skrevet av l.o

Hei, folkens

 

Problemene skal nå være fikset og chatten skal fungere fint igjen.

Vi beklager ulempene dette medførte.

 

Vennlig hilsen
Sjefstyrmennene

Kjærligheten er i luften

12/02/2017 15:31 Skrevet av moon_dog

Hei, folkens

 

Det er den tiden på året hvor Amor skyter sine piler og kjærligheten er i luften.

 


Fra nå og til slutten på valentinesdagen kan du sende romantiske gaver til din utkårede helt gratis. Besøk bunnen av premiumshoppen for å finne den perfekte gaven.

 


Vi har også et helt nytt rom på skipet tilegnet denne dagen. Oppsøk det nye rommet med et kjærlighetstema på valetinesdagen som heter Valentines.

 


Vis kjærlighet og kanskje du får noe tilbake også ;)

 


Vennlig hilsen
TechnoRypa

 

God nyttårsfeiring og godt nytt år!

31/12/2016 15:10 Skrevet av moon_dog

Chatten ønsker dere alle en riktig god nyttårsfeiring og et godt nytt år.

 

Vennlig hilsen

ChatTeam

God jul!

24/12/2016 12:43 Skrevet av l.o

Halloween 2016

29/10/2016 14:23 Skrevet av l.o

Grøss og gru, halloween nærmer seg! 

 

Skipet har blitt invadert av spøkelser, jakt på dem før dem jakter på deg, du kan vinne en kul kastehandling om du har funnet nok spøkelser.

 

Spøkelsene har byttet ut lysekronen i ballsalen med noe skummelt!, prøv og riv den ned!  Du kan også velge et skummelt romdesign ved å trykke på det lille spøkelset i menyen på toppen. 

 

Ha en skummel halloween!

 

Rapporter misbruk

18/10/2016 13:06 Skrevet av moon_dog

Hei, passasjerer og mannskap

 

Vi tar rapporter om misbruk seriøst og innser at det noen ganger oppstår situasjoner som ikke lar seg løse av ignorer-funksjonen.

 

I dag har vi lagt til en ny "rapporter misbruk"-funksjon på chatten. Hvis en chatter oppfører seg fornærmende, diskriminerende, trakasserende mot deg eller snakker om noe ulovlig eller upassende, kan du sende en rapport til styrmennene.

 

For å gjøre dette, klikk på nicket til chatteren og velg "Rapporter misbruk". Fra her kan du sende beskjed om dette og det vil bli tatt hånd om av en styrmann på vakt. Vi anbefaler at du tar et screenshot av chatterens oppførsel eller tar et bilde med telefonen din.

 

Vi vil alltid anbefale å bruke ignorer-funksjonen når en annen chatter fornærmer deg. Dette er ekstra sikkerhetstiltak for å forsikre deg mot de som er fast bestemt på å ødelegge chatopplevelsen for deg blir effektivt håndtert.

 

Hvis du ønsker hjelper fra en styrmann eller å stille et spørsmål, kan du trykke på F2 og se en liste over styrmenn på vakt. Hvis du har mer komplekse spørsmål, kan du benytte deg av vår support.

 

Vennlig hilsen

ChatTeam

Chatten på tablets og mobiltelefoner

09/08/2016 04:18 Skrevet av moon_dog

Hei, folkens

 

Det er fremdeles noen småproblemer ved bruk av tablets og mobiltelefoner på chatten. Problemene består blant annet av at det ikke lar seg åpne profiler, skrive privat eller bytte rom, med mindre man skriver kommandoen for å bytte rom - da fungerer det som normalt. Menylisten fungerer ikke, diverse bokser lar seg ikke lukke. ChatTeam er på saken og deres visjon om en mer mobiltilpasset chat kommer etter hvert til å bli en realitet.

 

Vennlig hilsen

Moon Dog

Hva er en styrmann?

En styrmann er en slags administrator på chatten som har som oppgave å hjelpe de nye chatterne, og holde et lite øye med at folk oppfører seg ordentlig her inne.

Den ideelle styrmann kjenner til hver eneste lille funksjon på chatten, og han/hun er ekstremt tålmodig både når det dreier seg om å hjelpe nye chattere, og hvis det skulle oppstå problemer på chatten.

Det er kun rutinerte chattere som kan bli styrmenn, og hvis du har lyst til å hjelpe andre chattere, er dette kanskje noe for deg.

Hvordan bli en styrmann?

Ønsker du å bli en styrmann på chatten?

Før du besvarer dette spørsmålet, er det noen ting du må tenke på.

Å være en styrmann er ikke en enkel rolle å ha. Den er krevende, krever mye arbeid og dedikasjon og krever at du er en del online på chatten.

  1. Som en styrmann er du chattens ambassadør. Dette betyr at chattere følger med på alt du sier og gjør. Oppfører du deg dårlig, vil det gå utover samtlige styrmenn. Ved å være hjelpsom til alle tider, uavhengig om du er på eller av vakt, viser dette hvilket flott team vi er.
  2. Styrmenn er de første chatterne de nye på chatten møter og deres viktigste oppgave er å forsikre at de nye chatterne har en god opplevelse på chatten den første gangen de er om bord.
  3. Noen chattere vil anse det som deres jobb å prøve å irritere deg. Hvis de lykkes, vinner de. Hvis de ikke lykkes, vinner alle :) Derfor er det viktig å være hjelpsom og tålmodig når nye stiller spørsmål. Som styrmann bør din oppførsel være upåklagelig på chatten til ethvert tidspunkt.

Hvis du er den typen person hvor følelsene lett tar overhånd, er sannsynligvis det å være styrmann ikke noe for deg. Du må alltid være objektiv, ALDRI ta sider i en sak, selv om når dine venner er involverte, og alltid spille djevelens advokat. Aldri tro, men vite.
Du må være i stand til å kunne holde ting konfidensielt siden både chattere og andre styrmenn kan komme til deg med problemer. Du vil dessuten være den første til å få vite om nye ting – og du må være i stand til å holde disse kortene tett til brystet ditt! Å ha tålmodigheten til en helgen er dessuten også viktig. Noen chattere tar det en stund å hjelpe og du må påse at din personlighet kan tåle slike og andre stressende situasjoner.

Du bør også spørre deg selv; er jeg en lagspiller? Dette er et veldig viktig spørsmål siden styrmannssystemet kun fungerer hvis man har lagånd. Alle ranger jobber sammen mot et felles mål.

Når alt dette er sagt, er det å være en styrmann veldig givende. Bare spør en av våre nåværende styrmenn og de vil si at det ikke er noe som slår følelsen av å kunne hjelpe en chatter eller løse et problem og motta en stor takk skal du ha.
Så... er du fortsatt interessert? Da trenger du også å oppfylle følgende kriterier:

  1. Du må ha vært en chatter i minimum 6 måneder
  2. Rangen din må minimum være Løytnant
  3. Du må ha oppført deg bra, uten noen alvorlige ban eller fått tilsnakk de siste 6 månedene
  4. Du må ha fullført de 5 standard chatquestene /syng, /rop, /hviske, /sove og /kjærlig

Hvis du oppfyller kriteriene som nevnt over, er det fremdeles en ting til du må gjøre. For å bli en styrmann må du ta og bestå styrmannseksamen

Hvis du ønsker å bli en styrmann, men ikke oppfyller kriteriene ennå, kan du ta tiden fram til det og forberede deg slik at du består styrmannseksamen. Dess mer du vet, dess mer er du i stand til å hjelpe andre med.

Da kan du joine styrmannsteamet og hjelpe til med å gjøre chatten til et morsomt og vennlig sted å være! Hold et øye med Broen for muligheten til å ta eksamen!

Facebook & Twitter